Sint-Angela TILDONK

Home foto's Links Contact
 
Shop je slim - 6Handel en 7KAGB - 2014-10-15

De leerlingen van 6 handel en 7KAGB zijn begonnen met hun minionderneming. Om deze jonge ondernemers zo veel mogelijk voor te bereiden organiseert Vlajo in samenwerking met Syntra workshops. Vandaag bieden ze aan onze leerlingen dan ook een tal van ondernemerssituaties en een berg aan informatie aan.

 
Graffitiworkshop - 3 + 4 VV/ KAN - 2014-10-14

In de lessen maatschappelijke vorming en mavo wordt het thema "Kunst" uitvoerig besproken. "Jongerenculturen, Muziek, Graffiti, Zinvol zoeken op het internet" zijn thema's die aan bod komen. De afsluitende workshop "Graffiti" zal onder de professionele begeleiding van een echte graffitikunstenaar plaatsvinden.

 
Roulerende workshops - 5Verzorging -2014-10-10


De leerlingen van 5 verzorging nemen vandaag deel aan de" Roulerende workshops animatie in de zorg @syntra". De leerlingen nemen deel aan vier workshops, zoals verteltechnieken, specifieke benaderingswijze voor bejaarden, handmassage bij ouderen, straffen en belonen voor kinderen.

 
Tweedaagse Kinrooi in Retro stijl - 5STW-2014-10- 02+03

Vandaag start het vijfde jaar sociale en technische wetenschappen haar tweedaagse naar Kinrooi. Voor het vak Integrale Opdrachten, staat heel de excursie in Retro Stijl! Veul plezier gewenscht!!

 
Bezinningsdagen 6ASO+TSO - 2014-10-02+03

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert SAT voor de laatstejaars ASO en TSO een tweedaagse bezinning. Twee dagen lang nadenken over jezelf, je toekomst, je relaties, over wat je bezighoudt en boeit. Omgaan met elkaar, met de natuur als belangrijkste onderdeel. Volledige inzet is wel nodig!

 
Fietsroute: De ronde van Tildonk voor eerstejaars - 2014-10-01

Omdat de werkgroep Milieu de verkeersveiligheid en tegelijkertijd de gezondheid en sportiviteit van de leerlingen wil promoten,  start vandaag de Ronde van Tildonk. Daarom komen alle eerstejaars met de fiets naar school en leren zij vandaag alle gevaarlijke knelpunten onderweg en de verkeersregels voor fietsers. Ze leren eerst wel kaartlezen tijdens de lessen Aardrijkskunde en Mavo.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 9

Wie is online?

We hebben 2 gasten online

Over deze site

Leden : 18
Artikelen : 352
Weblinks : 8
Artikelen bekeken hits : 170243

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size