Sint-Angela TILDONK

Home foto's Links Contact
 
SOHO+ Praatcafé - 2015-03-05

De leerlingen van 5 Secretariaat-Talen organiseren voor alle laatstejaars ook dit jaar weer het Praatcafé.
Het praatcafé zal plaatsvinden op 5 maart in de Mariarefter van onze school van 19 uur tot 21 uur.
Een unieke kans om informatie in te winnen die je kan helpen bij je studiekeuze.
Alvast bedankt en hopelijk tot dan!
 
Gamen in de klas: Vlajo Challenge - 3Han+4Ec - 2015-03-06

Vlajo Challenge is een online educatief spel. De leerlingen worden baas van hun eigen virtuele winkelketen en nemen het op tegen hun klasgenoten. De klanten winkelen er en de courante marktprincipes gelden. Vandaag komt er een leercoach van VLAJO de initiatie geven en dan kunnen de leerlingen zelf aan de slag.

 
Bezoek aan het rusthuis - 4STW - 2015-03-03+10

Naar aanleiding van het nieuwe thema voor het vak Integrale Opdrachten, brengen de leerlingen van 4STW een bezoekje aan het rusthuis Bethlehem in Herent of Langerheide in Haacht.

 
Bezoek bib Haacht - 5 Verzorging 2015-03-02

In het kader van het vak relatiezorg en stages in de bibliotheek, bezoeken de leerlingen van 5 verzorging, vandaag de bib van Haacht. Een educatief medewerkster maakt hen wegwijs in de vernieuwde bib. Ook het aanbod voor oudere gebruikers wordt besproken.

 
Tweedaagse Brussel - 6 Handel - 2015-03-02+03


De leerlingen van 6 handel verkennen onze hoofdstad. Tijdens die tweedaagse nemen ze deel aan een taaloverschrijdend project, waarbij de leerlingen de kans krijgen om hun miniondernemingen voor te stellen aan hun Franstalige collega's van " Val Duchesse" te Brussel. In het kader van de lessen Frans, Engels en bedrijfseconomie krijgen de leerlingen meer uitleg over het hoger onderwijs en wonen ze ook een les bij aan de Hogeschool Universiteit Brussel.

 
Filmvoorstelling Lore - 6ASO+6HAN+SEC-T - 2015-02-26

In het kader van de lessen Duits en geschiedenis bekijken de leerlingen van de zesdes de filmvoorstelling "Lore". Een oorlogsdrama, dat het relaas vertelt van Lore. Zij wordt aan haar lot overgelaten nadat haar SS ouders door de geallieerden zijn opgepakt. Lore gaat op zoek naar haar grootmoeder, te voet door het verwoeste naoorlogse landschap.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 10

Wie is online?

We hebben 10 gasten online

Over deze site

Leden : 18
Artikelen : 353
Weblinks : 8
Artikelen bekeken hits : 170683

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size